Magazin > VIP
13 ogledov

Letos so se razšli

Amy Winehouse je spet samska. (Flynet/JLP) Žurnal24 main
Kaj imajo skupnega Mel Gibson, Sean Penn in Eddie Cibrian? Skakanje čez plot jih bo drago stalo.

V zakonu Mela Gibsona naj bi škripalo že dolgo. Dobro obveščeni so vedeli povedati, da sta zadnja tri leta Robyn in Mel večino časa preživela vsak na svojem koncu. Krivo naj bi bilo njegovo popivanje in gledanje za drugimi ženskami. Dokončno je počilo, ko se je Mel zagledal v Rusinjo Oksano Grigorjevo, ki mu je konec oktobra rodila deklico Lucio Anno. Ločitveni postopek še teče, Robyn pa bo po pričakovanjih postala zelo premožna ločenka.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Z vsemi topovi je napadla tudi prevarana Brandi Glanville. Glanvillova se je že na začetku leta soočala z govoricami, da se je njen soprog Eddie Cibrian zagledal v svojo poročeno soigralko in pevko Leeann Rimes. Cibrian in Rimesova sta sprva vse zanikala, nato pa poleti le javno pokazala, da rek Kjer je dim, je tudi ogenj, drži. Vojna med nekdaj srečnima zakoncema Cibrian se je že razplamtela, tudi na račun njunih dveh sinov. Denarno pomoč si obeta tudi Dean Sheremet, ki je bil sedem let poročen z uspešno pevko.

Že lani so se pojavljale govorice, da v zakonu pevca Usherja in Tameke Foster škripa, letos pa je dokončno počilo. Tameka si je na začetku leta privoščila liposukcijo v Braziliji in ta bi jo skoraj stala življenja. Usher je takoj odpotoval k svoji ženi in mnogi so bili prepričani, da so težave preteklost. Junija je Usher, kmalu po tem, ko so ga ujeli z uslužbenko založbe Def Jam Grace Miguel, vložil zahtevo za ločitev.

Končal se je tudi zakon raperja Nasa in pevke Kellis. Po štirih letih zakona je Kellis zaradi nepremostljivih razlik zahtevala ločitev. Njena odločitev je mnoge presenetila, saj je bila pevka v sedmem mesecu nosečnosti.

Prav nič presenetljiva pa ni bila odločitev Robin Wright Penn. S Seanom Pennom sta namreč že večkrat začela ločitveni postopek, a si nato premislila ter dala svojemu zakonu še eno priložnost. Zdaj sta le spoznala, da so bili vsi poskusi zaman. Igralka namerava uživati v samskem življenju in se posvetiti karieri, Sean pa je že poiskal tolažbo pri manekenki Jessici White.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Potem ko je letos ločitev Amy Winehouse in Blaka Fielderja-Civila dobila uradni epilog, se stvari spet zapletajo. Njena nekdanja tašča je pred časom izjavila, da si zelo želi, da bi njen sin in Amy spoznala, da spadata skupaj. Glede na zadnje Blakove izjave se je to tudi zgodilo. Le koliko časa bo Amy uradno še samska?

Po več kot dvajsetih letih je konec tudi zakona Marg Helgenberger in Alana Rosenberga. Prijateljsko sta se razšla tudi Avril Lavigne in Deryck Whibley. Po samo treh mesecih zakona se ločuje Fred Durst. Konec je tudi zakona nekdanje teniške igralke Chris Everet in Grega Normana, igralke Emilie de Ravin ter igralcev Jamesa van der Beeka, Edwarda Furlonga in Coreyja Feldmana. Za vsak svojo pot sta se po sedemnajstih letih zakonskega življenja odločila Jane Kaczmarek in Bradley Whitford. Kako vroč bo ločitveni postopek med zakoncema Matthewom in Tino Knowles, staršema pevke Beyoncé, bomo najbrž videli prihodnje leto.

Nekatera razmerja imajo omejen rok trajanja, kar so letos spoznali Hayden Panettiere in Milo Ventimiglia, Lindsay Price in Josh Radnor, Uma Thurman in Arpad Busson, Rachel Hunter in Jared Stroll ter Rosie O'Donnell in Kelli Carpenter.

Razmerje Lindsay Lohan in Samanthe Ronson je bilo vseskozi razgibano. Čeprav sta se aprila razšli, ne gre izključiti možnosti, da bi se spet pobotali. Samanthina družina bo sicer poskušala narediti vse, da do tega ne bi prišlo. Družina je imela pomembno vlogo tudi v razmerju Bristol Palin in Levija Johnstona. Po njunem razhodu so umazano perilo v javnosti prali na obeh straneh.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Kako so včasih ljudje lahko neobzirni, je spoznala Jessica Simpson. Njen izbranec Tony Romo ji je povedal, da je med njima konec, le dan pred njenim rojstnim dnem. Le nekaj dni po smrti Michaela Jacksona naj bi se končalo tudi razmerje Janet Jackson in Jermaina Duprija. Konec leta bo samska dočakala tudi Kate Hudson, ki je letošnje leto preživela med drugim tudi v objemu Alexa Rodrigueza, ki je lani grel posteljo tudi Madonni.

Z besedama narazen-skupaj bi lahko opisali razmerje hotelske dedinje Paris Hilton in Douga Reinhardta. Nedolgo za tem, ko sta se junija razšla, je Paris pristala v objemu nogometaša Cristiana Ronalda, a kaj dlje od nekaj vročih skupnih noči nista prišla. Že avgusta se je spet grela pri svojem Dougu.

Da ne moreta drug brez drugega, sta ugotovila tudi Nick Lachey in Vanessa Minnillo. Vse je kazalo, da se bo par poročil, a sta junija šla vsak svojo pot. Narazen sta zdržala le nekaj mesecev. Čeprav uradno še nista potrdila, da sta spet par, vse kaže, da je tako. Morda bodo poročni zvonovi peli prihodnje leto.

Tik pred božičem pa sta z novico o razhodu presenetila tudi Susan Sarandon in Tim Robbins, ki sta bila skupaj dolgih 23 let. Razšla naj bi se že poleti, a sta o koncu svojega razmerja molčala kar nekaj mesecev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.