Magazin > VIP
46 ogledov

Letošnja miss Universe je Mirela Korać

Letošnja zmagovalka Mirela Korać.
1/52
Žurnal24 main
Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani so izbrali novo miss Universe Slovenije. Za eno leto je krono prejela Mirela Korać.

22-letna Mirela Korać je nova miss Universe za Slovenijo. Ljubljančanka, ki zase pravi, da je prijazna, dobrosrčna in družabna oseba, bo 23. avgusta odpotovala na Bahame, kjer bo na svetovnem izboru zastopala Slovenijo in kjer bo spoznala lastnika licence Donalda Trumpa. Po zmagi je za zurnal24.si povedala, da "si je zmago zaslužila". Zmagovalko so pohvalili tudi prisotni v dvorani, saj menijo, da ima "res lep nasmeh in pravo hojo". Prva spremljevalka je bila Aida Muratović, druga pa Rebeka Pevec. V superfinale so se uvrstile še Monika Čosić, Stefanija Bojič in Katarina Benček.

Poleg omenjenih naslovov, pa so podelili tudi lento miss revije Obrazi, ki so jo izbrali obiskovalci spletne strani revije. Po mnenju ljudstva je zmagovalka Barbara Rapnik. Katarina Benček pa je letošnja miss fotogeničnosti.

16 deklet se je potegovalo za letošnjo krono. © Dejan Mijović

 
Večer za ženske
Prireditev je vodila Anja Križnik Tomažin , pri tem pa so ji pomagale igralke Nina Ivanić , Aleksandra Balmazović , Tina Uršič in Maja Martina Merljak , ki so sicer nastopile v predstavi Eks v mestu oziroma zabavni dekliščini. Maja Martina je za zurnal24. si pojasnila, da je bilo vodenje zabavno in predvsem "veliko improvizacije" . Večer so popestrili glasbeni gostje. Med drugim je svoj povratek na sceno z nastopom na prireditvi potrdila tudi Pika Božič. Nastopila pa sta tudi Jan Plestenjak in Neisha.

Na letošnje tekmovanje se je prijavilo 126 deklet. Žirija, ki so jo sestavljali fotograf Franci Virant , plesna učiteljica Sonja Savnik , frizer Edo Vukelič , vizažistka Anja Vodopivec , fotograf Dejan Mikolič in direktor Dela Revij, d. d., Matej Raščan , je izbrala 16 lepotic. Za naslov so se potegovale: Sara Kuduzovič , Jerneja Kaplan , Tanja Dimič , Anja Urh , Suzana Zekovič , Barbara Rapnik , Barbara Černelič , Živa Rupnik , Nika Matoh in Tanja Derajič. Predstavile so se v treh izhodih v dnevni in večerni toaleti in seveda v kopalkah.

Zmagovalka je v trajno last prejela avtomobil Ford Fiesto. Poleg praktičnih nagrad pa še potovanje v Grčijo in trimesečno šolanje na prestižni filmski akademiji v New Yorku, ki ga bo lahko izkoristila po koncu mandata. Lanskoletna miss Universe Anamarija Avbelj je Mireli predala lento in krono, ki so jo izdelali v Zlatarni Celje. "Olajšana sem, ker sem predala krono," je pojasnila Anamarija.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.