Magazin > VIP
21 ogledov

Letterman je to storil na skrivaj

David in Regina sta na koruzi živela 23 let. Žurnal24 main
Ameriški voditelj David Letterman se je na skrivaj poročil s svojo dolgoletno partnerico Regino Lasko.

Voditelj pogovorne oddaje Late night show David Letterman se je "na skrivaj" poročil z Regino Lasko. Skrivnostna poroka je potekala pretekli četrtek v Montani. David in Regina sta par že od leta 1986 in imata petletnega sina Harryja.

David je v šali povedal, da si je potihem želel obreda, s katerim bi prekinila življenje na koruzi. "Dolgo časa (23 let) sem se izogibal poroki in mislim, da so me poročeni moški že občudovali, ker si upam," je dodal.

Pred poroko pa ju je čakala še zadnja preizkušnja. Vozilo, s katerim so se odpravili na poroko, je obtičalo v blatu. David se je moral peš vrniti po drugo vozilo. Ko se je vrnil, ga je sin vprašal, če gredo še vedno v mesto, in David je odgovoril, da gredo. Sin Harry pa je izdal mamo Regino, ki je dejala, da če se David ne bo vrnil v eni uri, poroka odpade. David se je pošalil, da si je med hojo mislil: "Vidiš pametnjakovič, to je zato, ker se hočeš poročiti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.