Magazin > VIP
25 ogledov

Letterman priznal afere

Žurnal24 main
David Letterman je priznal, da je imel številne afere s svojimi sodelavkami, zaradi česar pa je imel opravka s policijo in sodiščem.

Priznani televizijski voditelj David Letterman je v svoji pogovorni oddaji v četrtek razkril, da je imel spolne odnose z več sodelavkami. Neka oseba pa ga je zaradi aferic izsiljevala za dva milijona dolarjev – če ne bo plačal, bodo podrobnosti vseh razmerij prišle v javnost.

Po navedbah predstavnika televizijske hiše CBS je Letterman zadevo predal tožilcu na Manhattnu, preiskava pa se je končala s četrtkovo aretacijo. Voditelj sprva ni razkril identitete osebe, ki je bila aretirana, kasneje pa se je izvedelo, da gre za producenta oddaje 48 Hours Newsmagazine na CBS Roberta J. Haldermana.

Letterman je povedal, da mu je dal lažen ček za dva milijona dolarjev, sledila pa je aretacija in voditeljevo pričanje. "Moj odgovor na to je da, imel sem afere. Moram zavarovati svojo družino. Če bi podrobnosti prišle v javnost, bi bil v veliki zadregi," je povedal pred poroto.

Letterman se je marca poročil z dolgoletno partnerico Regino Lasko. Njuna zveza se je začela leta 1986, novembra 2003 pa se jima je rodil sin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.