Magazin > VIP
15 ogledov

Letterman se je opravičil ženi

Žurnal24 main
Televizijski voditelj David Letterman, ki je prejšnji teden razkril, da je imel večkratne afere s svojimi sodelavkami, se je javno opravičil ženi.

Med včerajšnjo oddajo se je Letterman javno opravičil svoji dolgoletni soprogi Regini Lasko. "Moje obnašanje jo je hudo prizadelo. Ko se zgodi kaj takega, da tako prizadaneš nekoga, poskušaš to popraviti," je povedal med svojim monologom. "V tem trenutku sta le dve stvari, ki se lahko zgodita. Ali narediš kakšen napredek in popraviš napake, ali pa ubereš krajšo pot in ne popraviš ničesar," je še dejal.

Opravičil se je tudi svoji nekdanji kot tudi zdajšnji ekipi sodelavcev. "Zelo mi je žal, da sem v to situacijo vključil tudi ekipo. Sploh nisem razmišljal. In ekipa me v celi stvari izredno podpira, ne le trenutno, ampak že vsa leta, ko sem na televiziji, in še posebno leta na CBS-u, zato še enkrat, hvala celi moji ekipi, da se ukvarjajo s traparijami, v katere sem se vpletel," je povedal Letterman.

Vse skupaj je seveda, v svojem slogu, začinil s humorjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.