Magazin > VIP
13 ogledov

Leyton ima novega

V jeseni naj bi Leyton spet obiskal Ljubljano. Žurnal24 main
Neil Leyton ima nov dom. Iz Londona se je preselil na rodno Portugalsko in načrtuje izid novega albuma Elite Nylon. Pisati je začel tudi blog.
"Iz Londona sem se preselil v Setúbal, ribje mesto, ki je od Lizbone oddaljeno dobre pol ure. V primerjavi z Lizbono je dosti mirnejše, ima prečudovite plaže, odlično morsko hrano in še boljše vino," je za Žurnal24 o svojem novem in hkrati prvem domu povedal rocker Neil Leyton , ki se je rodil prav na Portugalskem.

London ne, Ljubljana ja
V Setúbal se je Leyton preselil s svojo novo spremljevalko, ki jo spretno skriva. "Zakaj pa naj bi pogrešal London? Mogoče zaradi dežja?! Ha, ha! Pravzaprav ga resnično ne pogrešam kaj dosti," je izjavil Leyton, ki je še do pred kratkim živel v Londonu, prej pa dolga leta v kanadskem Torontu.

Objavljamo naslovnico Leytonovega novega albuma Elite Nylon, ki bo izšel januarja prihodnje leto. Na njem bo tudi duet s švedsko pevko Mario Petterson.

 
Veseli pa se vnovičnega obiska Ljubljane, kjer naj bi imel enega izmed načrtovanih jesenskih koncertov v Evropi – neuradno smo izvedeli, da naj bi šlo za skupni koncert s hrvaškimi rockerji Pips, Chips & Videoclips. Neil pravi, da je prvo, kar bo naredil, ko prispe v Ljubljano, to, da bo šel na pijačo v kavarno Maček ob Ljubljanici.

Raziskuje svojo pop stran
V prvih dneh prihodnjega leta bo luč sveta ugledal tudi novi Leytonov album z naslovom Elite Nylon. "Novi album sem začel snemati, misleč, da bo težji in bolj punkovski od prejšnjega (The Betrayal of the Self), ampak se je zgodilo ravno nasprotno – je zelo melodičen in speven. Mislim, da nevede raziskujem svojo bolj pop naravo, če verjamete ali ne (smeh)," je o novi stvaritvi povedal Leyton, ki je te dni začel pisati tudi blog (najdete ga na naslovu www.neilleyton.com/blog).
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.