Magazin > VIP
7047 ogledov

Liama Hemswortha ženino obnašanje šokiralo

miley cyrus, liam hemsworth Profimedia
V javnost so pricurljale vroče fotografije Miley Cyrus.

Igralca Miley Cyrus in Liam Hemsworth sta javno potrdila, da se po slabem letu zakona razhajata. "Liam in Miley sta sklenila, da se razideta. Kot osebi, ki se ves čas razvijata, spreminjata in kot posameznika sta se odločila, da je to v času, ko se posvečata sebi in karieri, najboljša odločitev.“

Le nekaj ur pred javnim priznanjem, da je zakona konec, pa se je Miley ob bazenu v Italiji strastno poljubljala z resničnostno zvezdnico Kaitlynn Carter, ki se je pred kratkim razšla z Brodyjem Jennerjem, polbratom Kim Kardashian. To naj bi bil le še en znak, da se 26-letnica še ni pripravljena ustaliti. Pretekli mesec je priznala, da jo ženske zelo privlačijo, četudi je v heteroseksualnem razmerju.

Liamu, ki se je zatekel v Avstralijo, se menda še sanjalo ni, kako blizu sta si dekleti, zato so ga fotografije šokirale, poroča Sun. "Njunega zakona je konec. Liamovo srce je strto, Miley pa poskuša nadoknaditi izgubljeni čas. On bi se rad ustalil in imel otroka, Miley pa to v tem trenutku niti malo ne zanima. Jasno je povedala, da se želi zabavati z drugimi – moškimi in ženskami, kar Liam ni mogel razumeti,“ je povedal vir.


Par se je spoznal pred desetimi leti. Leta 2013 sta se razšla, a ljubezni čez nekaj mesecev dala še eno priložnost. Poročila sta se lanskega decembra.

Miley je nekoč izjavila, da je njuna zveza edinstvena in da je večina ne bi razumela, ker je preveč sodobna in kompleksna, s čimer je dala vedeti, da ne izključuje odprtega zakona. "Ljudje postanejo vegetarijanci, a slanina je kljub temu odlična. Vem, da sem se odločila za eno osebo. Gre za človeka, ki me najbolj podpira,“ je še dejala.

Kot je še povedal vir, je družina Hemsworth zelo tradicionalna. "Miley je bila za Liama preveč nekonvencionalna.“
 

Liam je v Avstraliji nameraval ostati tri dni, sedaj bo svoj obisk družine podaljšal za tri tedne. "Ne razumeš, kako je. O tem nočem govoriti," je povedal za Daily Mail Austraila.

Komentarjev 1
  • NeAnonimni 11:20 13.avgust 2019.

    Hah, da ga je šokiralo. Kao.. Saj jo pozna.