Magazin > VIP
26 ogledov

Lili odgovorila negativcu

lili žagar
1/2
POP-TV-2
"Bilo bi lepo, da si všeč tudi nam gledalcem, če želiš, da te bomo gledali,“ se je na Facebooku na Lili Žagar spravil eden od njenih virtualnih prijateljev.

Voditeljica šova Gostilna išče šefa Lili Žagar še nikoli ni bila videti tako fit kot sedaj. Lepotica je izgubila kar 20 kilogramov, za kar je pridno garala v fitnesu in spremenila svoj jedilnik.

Lilijina vitka postava in njena nova barva las sta v javnosti sicer sprožili veliko navdušenje, vsem pa njena sprememba ni bila všeč. To ji je na Facebooku tudi nekdo povedal. "Če vprašaš mene, si bila prej lepša,“ je zapisal B. R., ki mu je Lili odvrnila: "100 ljudi, 100 okusov. Najbolj pomembno pa je, da si je človek všeč sam. In jaz več ne bi šla nazaj, hvala.“ Uporabnik Facebooka se je z njo strinjal, a pripomnil, da je pomembno tudi to, da je všeč gledalcem, če želi, da bi jo gledali. Lili mu je odvrnila, da je pač očitno ne bo več spremljal, kar je njen Facebook prijatelj potrdil. "Edino pravilno. Potemtakem pa je najbrž tudi komentiranje na mojem profilu povsem odveč. Lep pozdrav, vse dobro vam želim!“ je pogovor zaključila Lili.

Kakšno je vaše mnenje? Glasuj!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.