Magazin > VIP
247 ogledov

Lili Žagar mora paziti na kilograme

Lili Žagar Miro Majcen
Voditeljica Lili Žagar, ki pričakuje drugega otroka, je priznala, da ima velik apetit in da mora kar malo paziti na kilograme.

V zadnjem času je priljubljena voditeljica Lili Žagar na svojem profilu na Twitterju večkrat objavila fotografije jedi, ki jih je skuhala in pojedla, zato smo jo povprašali, ali ima sedaj, ko je v drugi nosečnosti, kaj večji apetit kot v prvi. "Ne, apetit imam zmeraj dober, mogoče imam sedaj raje malo več sladkega. Moram pa malo bolj paziti, ker gredo kilogrami hitro gor, drugače pa ni neke razlike," je povedala. Kljub temu da jo bolj mikajo sladkarije, njen jedilnik ostaja enak kot sicer, je še razkrila.

"Spol se še ne vidi"

Spola otroka še ne ve, ga pa v družini želijo vedeti. "Da, želimo vedeti, vendar se ne vidi," je povedala v smehu. Na vprašanje, ali si po rojstvu sina želi hčerke ali še enega sina, odgovarja, da je čisto vseeno, samo da bo otrok zdrav. Bi pa rada spol vedela vnaprej, da "se lahko pripravim glede oblačil, vozička in takih stvari. Dobro je, da te ne preseneti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.