Magazin > VIP
27 ogledov

Lillyjeva rojevala 30 ur

Evangeline Lilly Flynet
Evangeline Lilly se je odločila, da bo svojega prvorojenca po naravni poti rodila doma. Porod je bil težji, kot je pričakovala.

Igralka Evangeline Lilly, ki je 22. maja rodila sinčka Kahekilija, je med gostovanjem v pogovorni oddaji z Jayem Lenom delila svojo izkušnjo rojevanja po naravni poti. "Otroka sem se odločila imeti doma, ker sem želela naraven porod. Izkazalo se je za 30 ur naravnega," je razkrila. Porod je bil namreč zahtevnejši, kot si je mislila.

Na srečo je imela poleg sebe babico, ki ji je ob tej naporni izkušnji priskočila na pomoč. "Po približno petih urah potiskanja sta babica in njen pomočnik pri porodu rekla: 'Veste, imamo nekaj predlogov.' Odgovorila sem ji: 'Res? Po petih urah potiskanja imate nekaj predlogov? Mi jih niste mogli povedati po petih minutah?'," je opisovala zvezdnica, ki je še razkrila, da je skupno potiskala osem ur.

Lillyjeva, ki je priznala, da si želi kopico otrok, je razložila, da je prvotno sicer nameravala "zapustiti ladjo za nekaj časa", vendar so njeni načrti padli v vodo. Kanadska igralka se namreč ni mogla upreti ponudbi priznanega režiserja Petra Jacksona, ki ji je ponudil vlogo v Hobitu. "Tako sem zdaj, kot se je izkazalo, nekako obvezana k štirim filmom," je še dodala.

Na srečo je njeno delo ne ovira pri preživljanju časa s svojim novorojenčkom, saj ga pelje s seboj na snemanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.