Magazin > VIP
16 ogledov

LiLo dolžna 600 tisoč dolarjev

Lindsay Lohan Žurnal24 main
Lindsay Lohan, ki je še vedno brezposelna, si je v nekaj mesecih nabrala za kar 600 tisoč ameriških dolarjev dolgov. LiLo se je v takšnem položaju znašla predvsem zaradi pretiranega nakupovanja.

Še pred nekaj leti se je Lindsay dobesedno valjala v denarju, ki ga je zaslužila s številnimi filmskimi vlogami, sodelovanjem v modnih kampanjah in dokaj uspešno glasbeno kariero. A teh dni je konec.

 

Do vratu v dolgovih

23-letna zvezdnica si je finančne prihodke zadnje mesece nabirala z različnimi tožbami, a kot kaže, ji tudi to ne pomaga kaj dosti, saj ves "zasluženi" denar takoj porabi za nakupovanje in divje nočno življenje.

 

Nezmožnost plačevanja jo je tako pripeljala do skorajšnje prisilne izselitve iz njenega razkošnega domovanja, izdajateljem kreditnih kartic pa je dolžna že več kot 600 tisoč ameriških dolarjev, kar je približno 440 tisoč evrov.

 

Lindsay je v svojih najboljših časih le s pojavljanjem na družabnih dogodkih zaslužila več kot 60 tisoč dolarjev, zdaj pa za nastop v klubih v žep pospravi komaj pet tisoč dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.