Magazin > VIP
25 ogledov

LiLo lagala policistom

Lindsay Lohan EPA
Lindsay Lohan naj bi se zlagala policistom, da ob prometni nesreči prejšnji petek ni ona upravljala z vozilom. V tem primeru bi kršila ne le zakon, ampak tudi svojo pogojno kazen.

Zgodba o prometni nesreči Lindsay Lohan prejšnji teden se vse bolj razvija. Potem ko smo pisali, da je mlada igralka, ki je bila prejšnji petek udeležena v nesreči, poskušala podkupiti voznika tovornjaka, v katerega se je zaletela, najnovejše informacije razkrivajo, da naj bi zvezdnica lagala policiji o tem, kdo je sedel za volanom njenega porscheja. LiLo naj bi namreč policistom zatrdila, da je vozila njena asistentka, ki pa je pozneje razblinila njeno zgodbo z izjavo, da je bila LiLo na voznikovem sedežu, poroča TMZ. Priče na kraju dogodka naj bi sicer povedale, da sta po nesreči obe izstopili iz avtomobila na sovoznikovi strani.

V primeru, da se izkaže, da je Lindsay resnično lagala policistom, bi to pomenilo kršenje zakona, poleg tega pa še pogojne kazni, kar pomeni, da bi se soočala z možnostjo ječe na kar dveh frontah.

Sicer ni videti, da bi se LiLo kaj preveč obremenjevala s tem, saj se je popolnoma osredotočila na nadaljnje snemanje biografije o pokojni igralki Elizabeth Taylor z naslovom Liz&Dick.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.