Magazin > VIP
31 ogledov

LiLo ni smela na svojo premiero

(Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Lindsay Lohan je pred odhodom v zapor posnela akcijski triler Mačeta, ki je ameriško premiero doživel pred nekaj dnevi. A težavna zvezdnica se premiere ni smela udeležiti, saj ji režiser tega ni dovolil.

Akcijski triler Mačeta, v katerem med drugim igrata tudi Jessica Alba in Robert De Niro, je ameriško premiero doživel pred nekaj dnevi, ko je bila Lindsay že na prostosti. A ker se zvezdnica kljub temu ni sprehodila po rdeči preprogi, so se mnogi začeli spraševati, kje je.

 

Izkazalo se je, da se je režiser Robert Rodriguez pošteno potrudil, da se LiLo ni pojavila na premieri. "Cel dan je klicaril njene ljudi, tudi njenega menedžerja, da bi jim povedal, da Lindsay ni dobrodošla na premieri," je izdal neimenovani vir.

 

Seveda so se oglasili tudi predstavniki studia 20th Century Fox, ki pa so dejali, da govorice o režiserjevi prepovedi "niso resnične."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.