Magazin > VIP
19 ogledov

LiLo v oddaji izvedela, da ima polsestro

Lindsay Lohan FameFlynet
Igralka Lindsay Lohan je bila presenečena, da je med intervjujem v oddaji izvedela, da ima skrivno polsestro.

V jutranji oddaji Good Morning America je igralka Lindsay Lohan izvedela, da ima polsetro. "Nisem slišala o tem, tako da hvala za informacijo," se je odzvala na vprašanje voditeljice, če je vedela, da je njen oče Michael z DNK potrdil, da je oče sedemnajstletnice. Lindsayjini polsestri je ime Ashley Horn, rodila pa se je med očetovim razmerjem z nekdanjo ljubico Kristi Horn. Takrat je bil oče Michael še vedno poročen z Lindsayjino mamo, Dino Lohan.

Lindsay je v omenjeni oddaji predstavljala svoj novi film Liz & Dick, v katerem je upodobila pokojno Elizabeth Taylor. Voditeljica Amy Robach pa ni želela preveč vrtati v zasebno življenje zvezdnice, ki je trenutno zelo razburkano, zato ji je postavljala bolj splošna vprašanja o omenjenem filmu.

"Vsakdo gre skozi stvari v življenju... Vse se zgodi z namenom, dobro ali slabo. Trenutno sem odlično, želim si le iti naprej," je še povedala igralka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.