Magazin > VIP
45 ogledov

LiLo zbila moškega in zbežala?

Lindsay Lohan FameFlynet Pictures
Lilo je pisanje medijev, da je s svojim porschejem zadela nekega moškega in nato pobegnila, zanikala prek Twitterja in navedbe označila za absurdne.

Videti je, da je Lindsay Lohan spet v težavah. Igralka se je namreč znašla pred napovedano tožbo, ker naj bi v torek zvečer pred losangeleškim nočnim klubom Sayers z avtomobilom zadela menedžerja nekega bara v nogo, medtem ko je želela pobegniti pred nadležnimi fotografi. Zatem je pred klub prišla policija, vendar LiLo takrat že ni bilo več na domnevnem kraju nesreče. Zgoraj omenjeni menedžer naj bi policistom sicer sprva zagotovil, da ne potrebuje zdravniške pomoči, ker naj bi bilo z njim vse v redu, poroča TMZ. Kasneje pa je spremenil zgodbo in se zaradi poškodb zglasil na urgenci ter si najel odvetnika.

Zvezdnica je kasneje na Twitterju zanikala obtožbe: "Vse je popolna laž. Te lažne obtožbe so absurdne." Tudi njen tiskovni predstavnik je izjavil, da ni nobenih znakov, da bi igralkin avto res zadel koga ali kaj, in dodal, da je prepričan, da se bo celotna situacija razjasnila v naslednjih dneh.

Čas sicer ne bi mogel biti slabši za Lindsay, saj jo le nekaj tednov loči do konca njene pogojne kazni. Če bi njena sodnica namreč ugotovila, da je kršila pogojno kazen, bi ji lahko grozilo do 271 dni za rešetkami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.