Magazin > VIP
25 ogledov

Lily se je zaobljubila Calebu

Lily in Caleb sta svojo zvezo tudi uradno potrdila. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Supermodel Lily Aldridge si je v četrtek izmenjala poročne zaobljube z rokerjem Calebom Followillom iz skupine Kings of Leon.

Victorijin angelček Lily Aldridge in pevec skupine The Kings of Leons Caleb  Followill sta se v četrtek zvečer poročila v intimnem obredu v Santa Barbari.

"Caleb je moški mojih sanj," je izjavila nevesta po obredu. Calebova soigralca v skupini in brata Nathan in Jared Followill kot tudi njihov bratranec Matthew Followill so bili na ta poseben dan ob njem.

"Lepo je imeti ob sebi nekoga, ki ga imaš rad," je o svojem odnosu s Calebom povedala Lily, ki je bila na poročni dan v kreaciji Vere Wang videti čudovita.

Parček, ki je skupaj od leta 2007, rad preživlja čas doma. "Oba rada veliko kuhava – to je nekaj, s čimer se sproščava in se imava lepo skupaj," je povedala Lily, Caleb pa dodal: "Popoln zmenek je kuhanje doma z dobro steklenico vina in Billie Holiday."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.