Magazin > VIP
60 ogledov

Lina Kuduzovič zapušča Slovenijo

Lady piknik Lina Kuduzović
1/9
Žurnal24 main
Mlada pevka Lina Kuduzovič se s svojo družino seli v Švico.

Lina Kuduzovič je pred tremi leti postala znana širši Sloveniji kot prva zmagovalka šova Slovenija ima talent. Kot mala deklica je s svojim petjem osvojila mnoga srca, saj je imela po šovu kar nekaj nastopov. Sedaj pa bo s svojim glasom razveseljevala v tujini. S svojo družino se namreč seli v Švico, poroča Story.

Odločitev, da se preselijo čez mejo, je družina sprejela zaradi boljših pogojev. Njen oče Denis tam že dela, v kratkem pa se bo Lina tja preselila s svojo mamo Sebino in mlajšo sestrico. Po pripovedovanju mame bo Lini težko zapustiti sošolce, prijatelje in oboževalce, vendar se kot vsak otrok veseli vsega novega, tako da ji po vsej verjetnosti ne bo težko. Na prvem mestu je šola, za pevsko kariero pa ima še dovolj časa, še pravi Linina mama.

Komentarjev 10
  • bolimelud 18:26 20.junij 2013.

    "Nikjer na svetu ni boljšega in cenejšega izobraževanja kot v SLO. "Si nasedel naši propagandi. Nikjer ni bolje - ha ha in ha.Mimogrede, Švica ima odlično javno šolstvo. Poglej si kakšne primerjave, preden komentiraš stvari, ki jih ...prikaži več ne poznaš. Si sploh kdaj bil v Švici ?

  • Scott 15:39 20.junij 2013.

    Prav imajo in niso edini!Očitno ne marajo več tega balkanizma, pritlikavega stvorizma, ata-pampersizma, plagiatorizma, bulmastifizma in ostalih umobolov v Sloveniji.Odslej jim na državnih proslavah ne bo več treba gledati totalitarnih simbolov, raznih rdečih peterokrakih morilskih zvezd ipd.Vse dobro v vaši ...prikaži več novi domovini družina Kuduzović.

  • david_1 15:39 20.junij 2013.

    Takrat, ko se boste ostali neslovenčki najprej naučili Slovensko.