Magazin > VIP
20776 ogledov

Linda Evangelista: "Vem, da sem z eno nogo že v grobu"

linda evagelista Profimedia
V petih letih kar dvakrat zbolela za rakom.

Nekdanja manekenka Linda Evangelista v zadnjih letih res nima sreče. Pred dvema letoma ja razkrila, zakaj se je za pet let umaknila iz javnosti. Lepotni poseg, ki velja za relativno varnega, jo je iznakazil

Sedaj pa je 58-letna zvezdnica, ki je na vrhuncu svoje slave izjavila, da se za manj kot 10 tisoč dolarjev ne dvigne iz postelje, povedala, da se je borila z rakom, in to kar dvakrat v petih letih.

Prvič so bolezen odkrili med kontrolnim pregledom z mamografijo leta 2018. "Možnosti niso bile dobre in zaradi drugih zdravstvenih dejavnikov in želje, da vse pustim za seboj, sem se brez pomislekov odločila za obojestransko mastektomijo." Linda je mislila, da se ji z rakom ne bo treba več ukvarjati, a se je žal motila. Bolezen se je leta 2022 vrnila. 

"V prsi mi izkoplji luknjo," je rekla svojemu zdravniku in dodala: "Nočem, da je videti lepo. Želim, da ga izkoplješ. Rada bi videla luknjo v svojih prsih. Me razumeš? Od tega ne bom umrla."

Onkolog pravi, da je njena prognoza dobra, ni pa fantastična, saj obstaja verjetnost, da se bo rak spet vrnil. "Vem, da sem z eno nogo v grobu, vendar mi je kljub temu do proslavljanja," pravi Kanadčanka. "Imela sem nekaj groznih zdravstvenih težav. Srečna sem, da lahko slavim svojo knjigo, svoje življenje. Tako sem vesela, da sem živa. Vse, kar pride zdaj, je le bonus."

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:10 06.september 2023.

    Sam bog ve kako vse kemikalije s katerimi mažejo in ščricajo manekenke vpliva na telo, potem pa še ves stres, ki ga imajo v poklicu, pa lepotni posegi. Ma nobeden ni varen.