Magazin > VIP
28 ogledov

Lindsay davil in vrgel po tleh

Lindsay Lohan FameFlynet
Petindvajsetletni moški je v hotelski sobi napadel igralko Lindsay Lohan.

V nedeljo zjutraj je Christian LaBella v newyorškem hotelu napadel igralko Lindsay Lohan. Z igralko se je spoznal nekaj ur prej v nekem priljubljenem nočnem klubu, potem pa sta prišla v njeno hotelsko sobo. Potem ko jo je začel fotografirati s svojim mobilnikom, se je med njima vnel hud prepir, ki mu je sledilo tudi fizično nasilje.

Lindsay je zahtevala, naj Christian izbriše vse fotografije, česar pa on ni hotel narediti. Potem ko mu je vzela telefon in mu ga ni želela vrniti, jo je napadel od zadaj, jo začel daviti in jo vrgel po tleh. Potem naj bi po njenem pripovedovanju splezal nanjo in jo še popraskal po dlaneh.

V zgodnjih jutranjih urah je Lindsay uspelo poklicati policijo, pri pobegu pa ji je pomagal bližnji prijatelj. Policija je prispela v hotel, kjer so napadalca aretirali, še preden mu je uspelo pobegniti. Po aretaciji je igralka zavrnila medicinsko pomoč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.