Magazin > VIP
22 ogledov

Lindsay doživela prometno nesrečo

Lindsay Lohan FameFlynet
Igralka Lindsay Lohan je sinoči doživela prometno nesrečo, a jo je k sreči odnesla brez hujših poškodb.

Lindsay, ki trenutno snema biografijo o pokojni igralki Elizabeth Taylor, je bila sinoči udeležena v prometni nesreči. S svojim porschejem se je zaletela v tovornjak, kar bi lahko bilo usodno, a se je vse skupaj končalo brez resnejših poškodb. "Po prometni nesreči se je Lohanova pritožila, da čuti bolečine, zato smo njo in voznika tovornjaka nemudoma odpeljali v bolnišnico. Tam so k sreči ugotovili, da ni nič hujšega," je pojasnil policist Richard Lewis in dodal, da imata oba veliko srečo. "Kadar sta v prometni nesreči udeležena manjše vozilo in tovornjak, ima to lahko usodne posledice."

Igralkin tiskovni predstavnik je že sporočil, da je z Lindsay vse v redu, ter da so jo že odpustili iz bolnišnici. Dodal je, da se je nesreča zgodila, ko se je Lohanova ravno peljala na snemanje filma o Taylorjevi. "Lindsay se počuti dobro in je že pripravljena na delo," je sporočil predstavnik.

Kaj, oziroma, kdo je povzročil nesrečo, še ni znano, so se pa pojavila namigovanja, da je Lindsay v času nesreče zasledoval vsaj en paparac.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.