Magazin > VIP
3 ogledov

Lindsay ima rada potegavščine

Žurnal24 main
Šušljalo se je o poroki med Lindsay Lohan in njenim dekletom Samantho Ronson, toda govorice so se izkazale za neresnične. Gre le za Lindsayino potegavščino.

Pred dnevi smo poročali, da se DJ-ka Samantha Ronson, sestra bolj uspešnega glasbenika Marka Ronsona, in Lindsay Lohan nameravata poročiti konec tega leta. „Konec leta bo moja ljubezen postala gospa Ronson!“ naj bi Samantha izjavila, medtem ko je vrtela glasbo v hollywoodskem hotelu Chateau Marmont.

Očitno so še enkrat govorice prevladale nad resnico, saj je Michael Lohan, Lindsayin oče, povedal, da gre le za natolcevanja in da v vsem skupaj ni niti malo resnice. Prstan, ki naj bi bil zaročni, to sploh ni. Gre namreč za enega Lindsayinih prstanov, ki jih rada nosi na zabave.

Pravzaprav naj bi Lindsay nosila bleščeč prstan na levem prstancu zato, da povzroči govorice. „Gre za nekakšno osebno šalo zadnje dni. Lindsay se s prstanom odpravi na zabavo in opazuje reakcijo ljudi. To jo zelo zabava,“ je odkril Lindsayin prijatelj. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.