Magazin > VIP
22 ogledov

Lindsay in Samantha spet par

Njuno razmerje je bilo zelo burno. Bo tudi tokrat tako? (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Pregovor "Daleč od oči, daleč od srca" očitno ne velja za Lindsay Lohan in Samantho Ronson. Dekleti naj bi bili (spet) skupaj.

Problematična zvezdnica, ki je pred kratkim končala trimesečno zdravljenje od alkohola in drog, naj bi se po poročanju ameriških spletnih portalov vrnila v objem nekdanjega dekleta Samanthe Ronson.

24-letna Lindsay se je menda celo preselila k Samanthi, ki je na Twitterju v petek zjutraj zapisala: "Gledam Talente v belem, Lindsay pa spi poleg mene. Bi jo morala zbuditi in ji povedati, da bo njena mama gostja v oddaji Good Morning America?"

Dekleti, ki sta imeli zelo burno razmerje, polno pretepov in prepirov, sta po vsemu sodeč spet skupaj. Vprašanje je le, koliko časa bo njuno razmerje trajalo in ali bo Samantha Lindsay potrpežljivo čakala, če jo bodo obsodili na zaporno kazen zaradi kraje ogrlice. LiLo namreč grozijo tri leta zaporne kazni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.