Magazin > VIP
5 ogledov

Lindsay je že na prostosti

Lindsay ima za spomin že dve zaporniški fotografiji. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Zgodilo se je nekaj povsem pričakovanega. Tudi tokrat je Lindsay ječo predčasno zapustila in dokazala, kako dobro zna vse okoli sebe vrteti okoli prsta.

Potem ko je dosegla zmago nad sodnico Elden Fox, ki je le odobrila vložitev varščine, je v petek zvečer Lindsay Lohan že veselo mahala na prostosti. V zaporu bi namreč morala preživeti 30 dni, a se je tudi tretjič izza rešetk izmuznila predčasno.

"Dobro je sodelovala pri postopku, tako kot je prvič in zadnjič," je pojasnil policijski tiskovni predstavnik Steve Withmore. "Upajmo, da je tokrat zadnjič."

LiLo je tako v zaporu preživela manj kot 14 ur, na prostost pa ji je pomagalo 300 tisoč dolarjev varščine. Temu je seveda sledila vnovična namestitev zapestnice za preverjanje alkohola v krvi, vrnila pa naj bi se tudi na zdravljenje zasvojenosti od mamil. "Odšla bo na zdravljenje in naredila veliko več, kot so ji prvotno predpisali," je razkril vir in dodal, da se bo 24-letnica v prihodnjih dneh kar prostovoljno prijavila na kliniko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.