Magazin > VIP
14 ogledov

Lindsay kradla obleke?

Žurnal24 main
Igralka Lindsay Lohan je zabredla v nove težave. Losangeleški butik jo toži zaradi neporavnanih računov.

Losangeleški butik Tough As Nails toži igralko in manekenko Lindsay Lohan, da jih je ogoljufala za skoraj 17 tisoč ameriških dolarjev (13.900 evrov).

Tožbo so včeraj vložili na losangeleško sodišče. Lindsay naj bi po njihovih navedbah od lanskega novembra do letošnjega februarja lastnika butika, kjer poleg oblek prodajajo še nakit, prepričala, da bo za obleke, ki si jih je izbrala, kasneje plačal njen menedžer. Do 30. junija je igralkina ekipa odplačala le 180 dolarjev (147 evrov), kar je lastnika močno razburilo.

V butiku so prepričani, da jih je Lilo potegnila za nos in ni nikoli imela namena poravnati računov. Zahtevajo povrnitev vseh stroškov z obrestmi vred.

Lohanova je že večkrat imela težave z denarjem. Govorice, da je bankrotirala, potem ko so jo skoraj vrgli iz hollywoodskega apartmaja na cesto, se utegnejo izkazati za resnične.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.