Magazin > VIP
25 ogledov

Lindsay kriva le "izredno slabe presoje"

Lindsay Lohan
1/7
Reuters
Lindsay Lohan, ki je trenutno še vedno v hišnem priporu zaradi kraje ogrlice, se je ponovno znašla na sodišču, tokrat zaradi domnevnega kršenja pogojne kazni.

Problematična Lindsay Lohan se je morala ponovno zglasiti na sodišču zaradi domnevnega kršenja pogojne kazni. Štiriindvajsetletnica naj bi bila namreč pozitivna na testu za alkohol prejšnji teden, poleg tega pa je med prestajanjem kazni v hišnem priporu organizirala tudi zabavo.

Lindsayjin odvetnik je sicer pojasnil, da igralki ni bilo nikoli odrejeno, da v tem času ne sme piti alkohola. S tem se je strinjala tudi losangeleška sodnica Stephanie Sautner, ki je določila, da Lindsay ni kršila nobenih predpisov sodišča, vendar pa ji je prepovedala kakršnekoli nadaljnje zabave do konca hišnega pripora. "Kriva si le izredno slabe presoje. Zabave na strehi svoje hiše … Ne smeš imeti zabav. To ti ukazujem," je odredila sodnica. Poleg tega ji je prepovedala imeti na obisku več kot enega prijatelja hkrati.

Zvezdnica sicer trdi, da je padla na testu za alkohol, ker naj bi tisti dan pila svoj priljubljeni čaj Kombucha, ki vsebuje manjšo količino alkohola. Proizvajalci tega čaja sicer pravijo, da je količina v njem manjša od 0,05 promila, vendar glede na odločitev sodišča to ni več pomembno. "Sem odgovorna, sledim pravilom in poslušam sodnico ter losangeleški pravni sistem. Naredila bi vse, da bi ponovno spodbudila svojo kariero in si pridobila spoštovanje režiserjev, igralcev, scenaristov, lastnikov studiev ter oboževalcev," je še izjavila Lindsay.

Spomnimo: igralka je v hišnem priporu od 26. maja, svojo kazen zaradi kraje verižice pa bo odslužila 29. junija, kar pomeni, da bo svoj 25. rojstni dan 2. julija tako lahko praznovala brez kakršnihkoli prepovedi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.