Magazin > VIP
11 ogledov

Lindsay Lohan kradla obleke

Lindsay Lohan FameFlynet
Igralko Lindsay Lohan so znova ujeli pri kraji.

Dolgoprsta igralka Lindsay Lohan je v središču nove preiskave zaradi tatvine. S snemanja filma Scary Movie 5 naj bi namreč ukradla obleke v vrednosti 15 tisoč dolarjev (11.500 evrov).

V komediji, ki prihaja na velika platna prihodnje leto, ima Lindsay manjšo vlogo, na veliko grozo vseh pa se je obnašala kot prava diva. "Bil sem na snemanju v Atlanti. Obleke je imela na obešalnikih. Izginilo je nekaj lepih majic, kril in drugih kosov oblačil. Očitno si je mislila, da je do njih upravičena in da jih lahko vzame kot milo v hotelu. Vsi ostali igralci so vedeli o kraji, producenti pa so molčali zavoljo cene, ki jo plačujejo, ker sodelujejo z Lindsay," je povedal vir za National Enquirer.

Ekipa, ki skrbi za garderobo, je bila zaradi pogrešanih oblačil precej nejevoljna, producenti pa so se odločili, da oblačila niso vredna dolgotrajnega pravdanja po sodiščih.

26-letnica je znana po tem, da kdaj pa kdaj izmakne kakšno stvar. Trenutno prestaja pogojno kazen, potem ko je lani ukradla ogrlico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.