Magazin > VIP
15 ogledov

Lindsay obiskuje bivša

Žurnal24 main
Lindsay Lohan, ki bo v zaporu odsedela najmanj dva tedna, obiskuje njeno nekdanje dekle.

Očitno ima Lindsay v zaporu posebne privilegije, saj jo poleg njene družine obiskuje tudi nekdanje dekle, didžejka Samantha Ronson. Pred njo sta težavno zvezdnico obiskali njena mati Dina in sestra Ali, ki sta se s Samantho srečali v zaporu. Mediji pišejo, da nobena od zapornic nima takšnih privilegijev, kot jih ima Lindsay, saj so obiski dovoljeni samo ob koncih tedna. V zaporu so povedali, da se ne bojijo, da bi lahko imeli zaradi tega težave.

Ali sta se Lindsay in Samantha pobotali, še ni znano. Kljub temu pa sta se zvezdnici kljub težavam in prepirom, ki so zaznamovali njuno zvezo, zelo zbližali. Samantha je namreč Lindsay izkazovala podporo, še preden je ta odšla v zapor, na njeno stran pa se je postavila tudi takrat, ko je igralko zasmehovala Joan Rivers.

 "Spravi se na nekoga svoje starosti. Ojej, pozabila sem, da starejši ljudje slabo slišijo," ji je zabrusila besna Samantha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.