Magazin > VIP
26 ogledov

Lindsay očitajo, da laže o splavu

Lindsay Lohan FameFlynet
Težavna igralka in po novem resničnostna zvezdnica je povedala, da je splavila, a tega ji marsikdo ne verjame.

Nekdaj obetavno igralko in danes 27-letno resničnostno zvezdo Lindsay Lohan že vrsto let spremljamo pri njenih nesrečnih življenjskih izbirah, a odkar jo je vzela v roke Oprah Winfrey, se zdi, da ji javnost kljub vsemu postaja bolj naklonjena.

Splav razlog za neprofesionalno vedenje

Sharon Osbourne | Avtor: Reuters Reuters
Kraljica ameriške televizije je problematično starleto vzela pod svoje okrilje lani, ko je resničnostni šov o reševanju njenih težav uvrstila v programsko shemo svoje televizijske mreže OWN. Lindsay naj bi tudi na snemanja šova, ki govori o njenem "preporodu", redno zamujala in se nasploh vedla izjemno neprofesionalno. Pred nekaj dnevi so ameriški gledalci dočakali veliki finale prve sezone, kjer pa je Lindsay priznala: nekaj časa sem se resda vedla profesionalno, a razumite, v tem času sem doživela splav.

"Lindsay je čisto zmedena“

Šokantnemu priznanju so v ameriški javnosti sledile neokusne šale na njen račun, nekaj dežurnih "komentatorjev" estrade pa si je celo upalo zatrditi, da je Lohanova splav uporabila kot priročen izgovor za težavno vedenje.

Ena izmed teh je Sharon Osbourne, nekdanja resničnostna mama in žena razvpitega metalca Ozzya, ki se zadnje čase sicer pojavlja predvsem kot žirantka ameriškega X Factorja. "Verjetno je imela diarejo ali kaj podobnega," je komentirala priznanje starlete komentirala in bila pri tem precej neprizanesljiva: "Mislim, da ni doživela splava, da je precej zmedena in ne ljubi se mi več opazovati, kako si poskuša urediti življenje."

Kdo si upa soditi o splavu?

Njenim pavšalnim opazkam o docela intimni tragediji so sledile tudi navedbe "dobro obveščenih virov", ki so tabloidom povedali, da v času snemanja resničnostnega šova ni bila noseča, saj so jo večkrat zalotili ob pitju alkohola in kajenju cigaret.

Nekaterim se očitno zdi, da nosečnost fizično onemogoča kakršnokoli plodu škodljivo početje, še več pa je takšnih, ki si drznejo brez ginekološkega pregleda soditi o stanju maternice ženske, ki jo poznajo pretežno iz tabloidnih časopisov, kjer je tako ali tako večino časa predstavljena v slabi luči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.