Magazin > VIP
18 ogledov

Lindsay se je ogrela za Phelpsa

Je na obzorju nova zvezdniška romanca? Žurnal24 main
Lindsay Lohan si želi osvojiti srce na olimpijca Michaela Phelpsa. Lindsay, ki je znana po svojem trmastem karakterju, Phelpsu ne da miru.

Hollywoodska igralka, znana tudi po svoji lezbični zvezi s Samantho Ronson (sestro glasbenika Marka Ronsona), se je sedaj zagledala v osemkratnega olimpijskega prvaka Micheala Phelpsa. Dobila je že njegovo telefonsko številko in zdaj ga neprestano klicari ter mu pošilja sporočila. Piše mu, da si ga želi spoznati, njemu pa se je najprej zdelo, da gre zgolj za šalo.

Plavalcu z izsklesano postavo vsa pozornost godi in sporočila kaže svojim prijateljem, zraven pa dodaja, da so od znane igralke in pevke Lindsay.

Kako se bo razpletla zgodba s športnikom in igralko z burnim življenjem, bo mogoče jasno že po MTV nagradah, ki bodo potekale naslednji konec tedna. Na prireditev sta vabljena oba zvezdnika in tam se bosta lahko tudi v živo spoznala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.