Magazin > VIP
5 ogledov

Lindsay se vrača za rešetke

Lindsay Lohan Flynet
Igralka Lindsay Lohan se je spet znašla na sodišču. Razlog za to je kršenje pogojne kazni, saj ni hodila na pogovore s psihologom, vestna ni bila niti pri opravljanju družbenokoristnega dela. Zdaj jo zato čaka 30 dni v zaporu.

Lindsay je sicer obsojena na 300 dni za rešetkami, a se je je sodnica usmilila in jo v zapor poslala za le 30 dni. Preostali del kazni bo morala odslužiti z dodatnimi urami pri psihoterapevtu in dodatnimi urami družbenokoristnega dela, torej z delom v mrtvašnici, ki ga je do zdaj zanemarjala. Petindvajsetletna igralka bo s služenjem zaporne kazni začela prihodnjo sredo, 9. novembra, mrtvašnico in psihoterapevta pa bo morala obiskovati vse do 29. marca 2012.

Če bo zvezdnica vse vestno opravila, bo služenje njene kazni zaradi kraje ogrlice zaključeno, v nasprotnem primeru pa bo morala v zapor za še dodatnih 270 dni. Sodnica Stephanie Saunter je poleg tega Lindsay prepovedala uporabo Twitterja v času služenja kazni v mrtvašnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.