Magazin > VIP
21 ogledov

Lindsay spet na prostosti

1/12
Žurnal24 main
Lindsay Lohan, ki ji sodijo zaradi kraje verižice, je plačala 28.900 evrov varščine, sodnik pa jo je izpustil na prostost.

Lindsay Lohan, ki so jo obtožili, da je pred nekaj dnevi v losangeleški zlatarni  ukradla 1800 evrov vredno verižico, se je na sodišču v Los Angelesu izrekla za nedolžno, sodnik pa ji je izrekel opozorilo.

"Zdaj si v popolnoma drugačnem položaju kot prej. Nič drugačna nisi od drugih, zato te prosim, da ne izzivaš usode," je 24-letni zvezdnici dejal sodnik Keith L. Schwartz, ki ji je zagrozil, da jo bo, če bo na kakršenkoli način kršila zakon do začetka sojenja, poslal v zapor. Zvezdnica je morala po koncu  zaslišanja zaradi obtožb kraje in kršenja pogojne kazni plačati varščino v višini 40 tisoč ameriških dolarjev (28.900 evrov).

Fotografije s sojenja si lahko ogledate TUKAJ.
Verižico si je hotela "sposoditi"
Lindsay se je tokrat na sodišču pojavila v beli oprijeti oblekici in nasmejana, policisti pa je za spremembo niso vklenili v lisice. Zvezdnica se je zagovarjala, da ni zakrivila kraje in da je mislila, da si lahko verižico v omenjeni zlatarni sposodi. Igralkin odvetnik ni hotel govoriti o podrobnostih z zaslišanja, je pa dejal, da je Lindsay opravila vse teste na droge, ki so jih opravili pred tem. Naslednje zaslišanje bo potekalo 23. februarja. Če igralko spoznajo za krivo, ji grozi več let zaporne kazni.

Toži jo tudi solarij
Med drugim je Lindsay doletela še ena tožba, in sicer jo toži lastnica salona Tanning Vegas Lorit Simon, ki od igralke zahteva 41 tisoč ameriških dolarjev (30 tisoč evrov) za neplačane račune. V omenjeni znesek so vračunani stroški storitev, potni stroški Simonove iz Los Angelesa v Las Vegas ter stroški odvetnikov in sodišča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.