Magazin > VIP
18 ogledov

Lindsay spet twitta

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Lindsay Lohan je končno spet vzpostavila stik s svojimi oboževalci. Potem ko je v zaporu preživela 13 dni, na zdravljenju pa 23, se je sinoči končno oglasila svojim oboževalcem prek Twitterja.

Lindsay, ki je bila od interneta odrezana celih 36 dni, je sinoči na Twitter napisala prvo sporočilo po prihodu iz zapora in klinike.

 

"Paparacem bi morali prepovedati fotografiranje, ko zvezdnik vozi ali pa stoji na križišču ob rdeči luči." S tem je imela v mislih paparaca, ki jo je nedavno slikal v avtomobilu, v roki pa je držala energijsko pijačo.

 

Lilo je fotografiranje bržkone ujezilo zato, ker bi se morala ravno v tem času udeležiti premiere svojega filma Machete. Na rdeči preprogi so jo pogrešali tako oboževalci kot ostala igralska zasedba. "Upam, da ji gre na bolje. Zelo jo spoštujem, res je dobra oseba," je povedal njen soigralec, Don Johnson.

 

Sicer pa zvezdnica do 1. novembra ne sme zapustiti Kalifornije, saj se mora udeležiti številnih terapij, obenem pa mora redno hoditi na testiranja za alkohol in droge. Če testa ne opravi, ji grozi 30 dni v zaporu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.