Magazin > VIP
40 ogledov

"Lindsay spije liter in pol vodke na dan“

Lindsay Lohan FameFlynet
Medtem ko je igralka Lindsay Lohan v težavah in zavrača kakršnokoli pomoč, njen oče, namesto da bi ji pomagal, o njej širi laži.

Poskus očeta težavne igralke Lindsay Lohan, da ji pomaga spremeniti življenje, ni uspel, ker ga je Lindsay v petek odgnala z razprave o zapuščini in poklicala policijo, naj ga odstranijo. Kljub temu Michael Lohan ne bo odnehal. Njenemu agentu Evanu Haineyu in odvetniku Shawnu Holelyu, ki zvezdnico brani na sodišču, je poslal elektronsko pošto, v kateri trdi, da Lindsay na dan popije liter vodke in pol. "Videl sem prazne steklenice in kokain v njeni sobi," je zapisal in dodal, da jemlje tablete, da jo ohranjajo budno in da lahko zaspi.

Dogovorjeno je bilo, da ji oče v primeru, ko je ogroženo igralkino življenjo, skuša pomagati, vendar ona njegove pomoči ne sprejema. Igralka naj bi skušala dobiti celo sodno prepoved približevanja, saj si želi, da se oče neha vmešavati v njeno življenje. Ker noče z njim imeti nobenih stikov, je oče začel širiti laži o njej. Med drugim celo pravi, da hčerka umira in da on tega ne bo več gledal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.