Magazin > VIP
43 ogledov

Lindsay Vonn razume šalo na svoj račun

lindsey vonn Profimedias
Lindsay Vonn je bila glavna tarča v otvoritvenem govoru na prireditvi ESPY, kjer se je voditelj pošalil na račun varanja Tigerja Woodsa.

Na športnih nagradah ESPY se je voditelj in komedijant Joel McHale pošalil na račun Lindsay Vonn in na Tigerjevo varanje plavolase lepotice. Lindsay očitno šalo dobro razume in šale voditelju ni zamerila.

Voditelj je v otvoritvenem govoru povedal, da ima golfist Jordan Spieth odlično leto in da povsod zaseda prvo mesto. "Veliko ljudi je Jordana označilo za novega Tigerja Woodsa. Kar je super za golf. In ne tako dobro za njegovo bodočo ženo,“ je povedal, kamera pa je pokazala na Lindsay Vonn, ki je prisotnim s svojo mimiko dala vedeti, da tudi ona sočustvuje z njo. Šala je seveda ciljala na Tigerjevo varanje v času njegovega razmerja z Lindsay.

Potem pa se je voditelj spomnil, da je na prireditvi verjetno tudi Vonnova: "Je Lindsay za menoj na velikem platnu? Saj ni bila poročena z njim, kajne? Ali je zelo jezna? Aha, tudi pred mano je. V redu. Super,“ je povedal, ko je videl, da smučarka sedi v prvi vrsti.

Očitno je Vonnova, glede na njen odziv, prevaro in Tigerja že prebolela. Njeno reakcijo, si lahko gledate tudi v videu spodaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.