Magazin > VIP
14 ogledov

Lindsay za tri mesece v ječo

Lindsay Lohan sodišče
1/14
Žurnal24 main
Ker je kršila pogojni odpust kazni, bo morala Lindsay Lohan 90 dni preživeti za zapahi.

Igralka Lindsay Lohan se je v torek morala zglasiti na losangeleškem sodišču, potem ko ni upoštevala navodil sodnice. Kršila je namreč pravila pogojnega izpusta, ker se ni udeležila obveznega tečaja o alkoholu.

Sodnica Marsha Revel je povedala, da je zvezdnica od leta 2007 večkrat kršila zakon ter da njenih opravičil ne bo več sprejela. Odredila ji je 90-dnevni zapor, za zapahe pa bo morala 20. julija.

Ob razsodbi je Lilo planila v solze, rekoč, da je naredila vse najbolje, kot je lahko. "Vse sem naredila, kar so mi rekli. Mislila sem, da sem bila pohlevna," je v solzah poskušala pojasniti 24-letnica in se zagovarjala, da ni vedela, da s tem, ko ni obiskala tečaja, krši pogojni odpust.

Ko je Lindsay prišla na sodišče, so ji izročili tudi dokumente s tožbo. Losangeleški butik jo namreč toži, da jim dolguje več kot 16 tisoč dolarjev za neplačana oblačila.

"Tega ne jemljem kot šalo, gre za moje življenje in kariero. Nočem, da bi mislili, da ne spoštujem vas in vaših pravil," je še povedala.

Lindsay bo kazen odslužila v ženskem zaporu v Lynwoodu v Kaliforniji, kjer je bila zaprta pred tremi leti, a le za 84 minut.

Za nameček je igralki sodnica odredila še trimesečno zdravljenje v rehabilitacijskem centru, in sicer dva dni po odsluženi kazni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.