Magazin > VIP
8 ogledov

Lindsay že za zapahi

Lindsay Lohan zapor kazen
1/9
Žurnal24 main
Igralka Lindsay Lohan je danes zaradi kršenja pogojnega izpusta začela služiti zaporno kazen. Za rešetkami bo največ 90 dni.

Igralka je na prestajanje 90-dnevne zaporne kazni v losangeleški zapor za ženske Century Regional Detention Facility prišla malce kasneje, kot je bilo predvideno, ni pa povzročila nobenih incidentov. Igralko so po krajšem zaslišanju na sodišču, kamor je zamudila deset minut, pripeljali vklenjeno v lisicah.

Na sodišče jo je spremljala njena mati Dina in mlajša sestra Ali, ki si je brisala solze. Prav tako je prišel Lindsayjin oče Michael.

Sodnica Marsha Revel ni ugodila zahtevam, da bi igralka svojo kazen odslužila v hišnem zaporu ali z delom. Po vsej verjetnosti bo težavna Lilo v ječi preživela manj dni, kot je bilo predvidenih. Eden od razlogov, da bo zvezdnica prej na prostosti, je tudi ta, da je v zaporu preveč zapornic.

Zaporna kazen je igralko doletela po tem, ko je pred dvema tednoma sodnica odločila, da je igralka kršila pogojni izpust, ker se ni pojavila na sedmih srečanjih o alkoholu.

V omenjenem zaporu je Lohanova pred šestimi leti že odsedela 84 minut, tam pa so svojo kazen odslužile tudi Nicole Richie, Paris Hilton in Michelle Rodriguez.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.