Magazin > VIP
17 ogledov

"Lindsay živi v kaosu"

Lindsay Lohan FameFlynet
Lindsay Lohan je z vlogo v filmu The Canyons in ignoranco do filmske ekipe zabila še en žebelj v krsto svoje igralske kariere.

Lindsay Lohan kljub želji po oživitvi svoje igralske kariere še vedno dviga pritisk sodelavcem iz filmske industrije. Tokrat je to storila s svojo neudeležbo na losangeleški premieri nizkoproračunskega trilerja v režiji priznanega ameriškega režiserja Paula Schraderja The Canyons.

"Navajeni smo sprememb v zadnjih minutah. Vemo, da je želela priti, a očitno drama ni bila dovolj velika," je Schrader dejal publiki na premieri, v enem od intervjujev pa povedal še: "Lindsay živi v atmosferi kaosa. Zdi se, da je to del njene šminke, in če ni nobenega kaosa, ta nekako nastane. Izčrpljujoče je biti v njeni bližini. Izčrpljujoče tudi zanjo."

Po njegovem mnenju Lindsayina težava ni pomanjkanje talenta ali karizme, temveč pomanjkanje zanesljivosti. Te, kot je sklepati po vedenju 27-letne igralke, ki je zaslovela že kot otrok, še dolgo ne bo na vidiku, pri vrnitvi v filmsko industrijo pa ji očitno ne bo pomagal niti Schrader z The Canyons. Film, za katerega je scenarij napisal avtor Ameriškega psiha Bret Easton Ellis, v njem pa igra tudi pornoigralec James Deen, je namreč prejel negativne recenzije, so pa filmski kritiki vseeno našli nekaj pohvalnih besed za Lohanovo, saj naj bi prepričljivo upodobila igralko Taro, ki se spopada s psihološkim nasiljem ljubosumnega partnerja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.