Magazin > VIP
37 ogledov

Lindsayjina obleka razprodana

Lindsay Lohan
1/8
Žurnal24 main
Potem ko se je Lindsay Lohan spet znašla na sodišču, tokrat zaradi kraje verižice, so bile vse oči uprte v njeno obleko. Ženske je navdušila do te mere, da je obleka povsod razprodana.

Spremljanje Lindsay Lohan, kako vedno znova prihaja v navzkriž z zakonom, je očitno postalo že dolgočasno. Na tokratnem sodnem procesu, kjer so 24-letni zvezdnici sodili zaradi kraje verižice, so se ljudje namreč raje osredotočili na belo obleko, ki jo je nosila na zaslišanju.

 

Zasluga za to gre internetnim uporabnikom, ki so se začeli zgražati nad tem, da Lindsay ne zna presoditi, kakšna obleka je primerna za sodišče. Poleg tega da je bela, s čimer je igralka očitno hotela pokazati, da je resnično nedolžna, je ljudi zmotilo tudi to, da je izjemno ozka in poudarja vsak delček njenega telesa.

A to kljub temu ni zaustavilo številnih žensk, ki jih je Lindsayjina oprava čisto obnorela. Obleko, ki je delo modne kreatorke Kimberly Ovitz, so razprodali že v skoraj vseh trgovinah, čeprav stane kar 575 dolarjev (približno 420 evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.