Magazin > VIP
16 ogledov

Lindsayjino življenje na kliniki

(Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Lindsay Lohan je spoznala, da življenje na kliniki ni tako preprosto, kot si je predstavljala.

Če je Lindsay Lohan mislila, da bo imela na kliniki za zdravljenje zasvojenosti kakršnekoli privilegije, se je pošteno zmotila. Tako kot vsi drugi se mora strogo držati pravil ustanove. "Vesela je, da ni v ječi, a začela je dvomiti, da bo zdržala zdravljenje. Že sama misel, da bo morala na kliniki ostati 90 dni, jo straši. Meni, da je ta doba predolga," je znanec slavne igralke povedal ameriškim medijem.

Namesto skupinskih orgij skupinska terapija
Lilo je odvisna od alkohola in tablet. Vsakemu pacientu v nevrološki bolnišnici Resnick sestavijo individualen program zdravljenja. Ko ga zaključijo, si pacienti krajšajo čas s sestavljankami. Mobilniki in dostop do interneta so strogo prepovedani. "Nekateri pacienti ne smejo zapustiti niti nadstropja, v katerem bivajo. Telefonirati sicer smejo, a le 15 minut na dan," je izdal nekdanji bolnik.

Lindsay se med bivanjem na kliniki ne sme niti ličiti. Tudi pasove in nakit bolnikom ob prihodu odvzamejo, saj se bojijo, da se bodo z ostrimi predmeti poskušali raniti.

Če se igralka ne bo držala pravil, jo bodo oblasti premestile nazaj v ječo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.