Magazin > VIP
6915 ogledov

Lisa Marie Presley: Nič ne zmanjša bolečine

lisa marie presley Instagram
Julij 2020 je za vedno spremenil življenje družine Presley.

Benjamin Keough, sin Lise Marie Presley, si je julija 2022 sodil sam. Presleyjeva je sedaj o tej veliki izgubi in bolečini napisala esej, v katerem med drugim pravi, da žalost nikoli ne izgine. "Žalost je nekaj, kar boš do konca življenja nosil s sabo, čeprav nekateri ljudje in kulture trdijo drugače. Takšnih stvari ne preboliš, ne greš naprej." Med žalovanjem se počutiš osamljenega, pravi edinka Elvisa Presleyja. Takoj po smrti se sicer vsi zberejo okoli tebe, a nato "hitro izginejo in živijo naprej svoje življenje ter od tebe pričakujejo isto, še zlasti po tem, ko je od smrti minilo nekaj časa". 

Ker si je Ben vzel življenje, so jo mnogi krivili. "Že samo sebe trpinčim in se vsak dan krivim. Že s tem je težko živeti, a krivili in obsojali te bodo tudi drugi, na skrivaj ali za tvojim hrbtom, kar je še bolj kruto in boleče."

V težkih časih ti celo stari prijatelji in družinski člani obrnejo hrbet, zato je za nekatere pomoč podpornih skupin, sestavljenih iz tujcev, ki so doživeli isto tragedijo, neprecenljivega pomena. Takšne sestanke Lisa Marie sedaj prireja na svojem domu.

Sinovo smrt je zvezdnica označila za najhujšo moro. To, da je vztrajala, je bila zanjo težka odločitev. "Vztrajam zaradi hčerk. Vztrajam, ker je moj sin v svojih zadnjih trenutkih dal jasno vedeti, da je skrb za mlajše sestre zanj velikega pomena. Oboževal jih je in one njega."

"Sinova smrt je uničila moje življenje," je še dodala. 

Komentarjev 3
  • Boschtjan Zupanchich 23:01 03.september 2022.

    Da, Vse To naredi Slaba vzgoja - beri : Nevzgoja .

  • Boschtjan Zupanchich 23:00 03.september 2022.

    ... in tudi ko si bo po približno 1500 - 2000 letih opomogel, žal Nikoli več ne bo zmogel doseči iz svoje duše toliko, kot bi drugače lahko dosegel, če ne bi šel delati tega nagnusnega in opustujočega dejanja , ...prikaži več ki Hudo Opustoši Vsako preveč Naivno dušo !!! ! !!! Zato, ljudje, ne bodite Naivni kot je bil ta ubogi Slabo vzgojen, Nepodučen in Naiven mladenič, ki sedajtrpi peklenske bolečine in muke, in nij bo še kar nekaj stoletij !!! ! !!! Mzv.

  • Boschtjan Zupanchich 22:55 03.september 2022.

    In še vedno je Večinoma Samo Ona sama Kriva za sinovo Žalostno smrt, Ker ga je Tako Slabo vzgojila , da ga Ni Podučila, da Je samomor Daleč Najhujša oblika smrti, ki Vsako dušo pripelje do Nepredstavlivo težko opisljivega Hudega ...prikaži več Trpljenja po odložitvi materijalnega telesa duše !!!!!!! Zdaj njen sin trpi ne 10, in ne 100, temveč 1000-kratno Trpljenje od Neznosnih Bolečin v Onstranstvu !!! ! !!! Avša Butasta mu je zdaj zavozila cca 1000 + let preden si bo za prvo silo opomogel ...