Magazin > VIP
45 ogledov

Lisa Marie Presley se je zlomila pod pritiski

Lisa Marie Presley Flynet
Lisa Marie Presley se je zlomila pod pritiski, v obupu pa se je za pomoč obrnila na svojega scientološkega prijatelja Johna Travolto.

Nad Liso Marie Presley so se zgrnili temni oblaki. Pritiski zaradi poskusa oživitve glasbene kariere, težave z nihanjem teže ter stresna vzgoja dveletnih malčic Finley in Harper so bili očitno preveč za 43-letno hčerko legendarnega Elvisa Presleyja. Vse skupaj je namreč privedlo do stopnje, ko se je čustveno zlomila.

Pevka, ki trenutno pripravlja nov CD, svoj zadnji album pa je izdala pred šestimi leti, namreč ve, da gre tokrat zares. "Menim, da se verjetno zaveda, da je ta album s producentom T Bonom Burnettom dejansko njena zadnja priložnost za uspeh," je zaupal družinski prijatelj in dodal: "Po Elvisovi smrti se je zaobljubila, da bo njen očka ponosen nanjo kot izvajalko."

Poleg tega naj bi se zvezdnica vznemirjala tudi zaradi nedavno pridobljenih nekaj kilogramov, zaradi česar pije posebne proteinske napitke, s svojega jedilnika pa je črtala sladkor, nenasičene maščobe in beli kruh. "Lisa Marie niha med tem, da poskuša živeti zdravo, nato pa zopet jé in pije, karkoli se ji zljubi."

Ker ji življenje uhaja izpod nadzora, se je za podporo obrnila na igralca Johna Travolto. "John je že leta njen očetovski lik," je pojasnil prijatelj. "Oba sta scientologa, poleg tega pa je on tudi zelo izkušen v spopadanju s pritiski zabavne industrije. Nihče ne ve več o vrnitvah kot John in on ji je dal pogum, da gre naprej." Igralec ji je za oddih ponudil tudi svojo hišo na Bahamih, kar je pevka z veseljem izkoristila."Lisa Marie je zadela dno. Hvala bogu, da jo je John rešil," je še pojasnil vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.