Magazin > VIP
6588 ogledov

Liso Kudrow označila za najbolj neprijetno osebo na planetu

spencer pratt, heidi monatg Profimedia
Kdo bi si mislil ...

Lisa Kudrow | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Ameriškega resničnostnega zvezdnika Spencerja Pratta so na TikToku vprašali, kateri zvezdnik se mu zdi najbolj nesramen. Tako je izstrelil: "Preprosto vprašanje. Phoebe iz serije Prijatelji." "Ena najbolj neprijetnih ljudi, ki sem jih srečal," je še dodal.

Pratt in njegova soproga Heidi Montag sta igralko Liso Kudrow, ki je upodobila Phoebe, spoznala na zabavi predsednika televizijske mreže NBC. "Ko sva prispela, je bilo takoj jasno, da si nihče tam ni želel najine družbe," je povedal Spencer in dodal, da se s Heidi nista pustila motiti in kljub napetu vzdušju uživala v dobri hrani in pijači.

K njima je čez nekaj časa pristopila Lisa. "Bilo je šokantno, saj se z nama nihče ni pogovarjal. Lisa je pred mano Heidi položila na srce, da mora takoj stran od mene, ker jo bom umoril," je razkril Pratt in dodal, da je Kudrow še pripomnila, da ima Spencer oči serijskega morilca. Heidi je najprej mislila, da se zvezdnica norčuje, a se ni ...

Slabo izkušnjo s 'Phoebe' je imela tudi voditeljica Bethenny Frankel, ki je Prattu pritrdila. "To je noro. Bila je v moji oddaji in z njo sem imela noro izkušnjo," je dejala. Kaj točno jo je zmotilo, pa ni razkrila. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.