Magazin > VIP
40 ogledov

Liz Taylor imela afero s predsednikoma

Elizabeth Taylor Žurnal24 main
Najnovejša knjiga o življenju Elizabeth Taylor razkriva, da je imela zvezdnica razmerje s predsednikoma Reaganom in Kennedyjem.

Avtorja knjige Danforth Prince in Darwin Potter sta v njuni novi knjigi z naslovom Elizabeth Taylor: There Is Nothing Like A Dame razkrila njeno pestro ljubezensko življenje. Med drugim je imela kot najstnica afero s predsednikom Ronaldom Reaganom, ki jo je povabil na večerjo.

"Reagan me je imel za odraslo žensko, in to mi je bilo všeč," naj bi Taylorjeva povedala svojim prijateljem. "Sedela sva na kavču in videlo se je, da bi rad začel, a si ni upal narediti prve poteze. Napadla sem ga jaz. Po intenzivnem poljubljanju na kavču sva se preselila v spalnico."

Ni pa imela samo afer s poročenimi moškimi, trdita avtorja. Seksala je tudi v troje in to z Johnom F. Kennedyjem in igralcem Robertom Stackom. Oba moška sta bila v času afere poročena, seks v troje pa se je zgodil po golem kopanju v predsednikovem bazenu.

Taylorjeva, ki je umrla lani v starosti 79 let, se je poročila kar osemkrat, z Richardom Burtonom celo dvakrat. Še več pa je bilo moških, s katerimi si je delila samo posteljo. Med njenimi ljubimci so bili Tony Curtis, Errol Flyn, Paul Newman, Frank Sinatra, Peter Lawford in mnogi drugi.

Kot je tudi znano, bo veliko igralko v filmu Liz & Dick upodobila Lindsay Lohan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.