Magazin > VIP
61 ogledov

Liz Taylor ni pozabila na zadnjega moža

Elizabeth Taylor in Larry Fortensky sta bila poročena pet let. Žurnal24 main
Zadnji mož Liz Taylor je po novem bogatejši za 800 tisoč ameriških dolarjev. Toliko naj bi mu namreč v oporoki zapustila nedavno umrla igralka.

Po poročanju britanskih medijev je pokojna legendarna igralka Elizabeth Taylor v oporoki svojemu zadnjemu možu, gradbenemu delavcu Larryju Fortenskyju, namenila 800 tisoč ameriških dolarjev.

Taylorjeva in Fortensky sta se spoznala med zdravljenjem v priznani kliniki Betty Ford. Usodni 'da' sta dahnila oktobra 1991 na ranču Michaela Jacksona Neverland, ločila pa sta se pet let kasneje.

20 let mlajši Fortensky je iz zakona odšel za milijon dolarjev bogatejši, Taylorjeva pa mu je poleg tega tudi redno nakazovala žepnino.

Kljub slovesu plejboja, ki je izkoristil starejšo žensko, pa Fortensky trdi, da ga Elizabethini milijoni niso nikoli mikali, ampak se je vanjo enostavno zatreskal.

"Sem ponosen moški in rad delam. Nisem želel njenega denarja. Vedno sem se preživljal z delom in to sem počel tudi v času, ko sem bil z njo. Bila je zabavna ter dobra in bolj ko sem jo spoznaval, boljša se mi je zdela. Seveda je bila tudi zelo lepa, pa tudi jaz takrat nisem izgledal slabo," je londonskemu časniku Mail on Sunday povedal 59-letni Fortensky.

Larryjeva sestra Donna pa je dodala: "Liz je Larryja klicala 'moj žrebec'. To mu je bilo zelo všeč. Zelo seksi sta bila skupaj. Larry bi vstal od mize in Lizo odnesel do spalnice."

Premoženje Taylorjeve ocenjujejo med 600 milijoni in milijardo zelencev, večino premoženja pa naj bi zapustila svojim otrokom, vnukom in organizacijam, ki se borijo proti aidsu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.