Magazin > VIP
16 ogledov

Ljubezen na delovnem mestu

Jessica Alba in njen Cash Žurnal24 main
Tako kot navadni smrtniki se je tudi kar nekaj znanih hollywoodskih parov spoznalo na delovnem mestu.

Igralca Jennifer Connelly in Paul Bettany sta si prvič globoko pogledala v oči med snemanjem filma Čudoviti um leta 2002. Postala sta dobra prijatelja, eno leto pozneje pa sta ugotovila, da sta se drug v drugega zaljubila. 31. decembra 2003 sta si na Škotskem obljubila večno zvestobo.

Koga bi Evangeline Lilly in Dominic Monaghan vzela na samoten otok? Odgovor: drug drugega. Tako sta se tudi spoznala. Igralca sta namreč zaslovela s serijo Skrivnostni otok (Lost). Par sta že lep čas in oba čutita, da je napočil čas, da svojo ljubezen okronata tudi s poroko. Upajmo, da se ženin na poti v cerkev ne bo "izgubil".

Beyonce je sodelovala pri nastajanju Jay-Z-jevega tretjega albuma. Pevca sta se menda kmalu zaljubila, saj sta cele dneve tičala skupaj v tonskem studiu. Ko se je razvedelo, da sta par, so se takoj začela ugibanja, kdaj bosta stopila pred matičarja. Nekateri trdijo, da naj bi se svečani dogodek zgodil že letos.


Gospod in gospa Smith © Flynet/JLP

 
Ben Affleck in Jeniffer Garner sta eden od najbolj srečnih parov Hollywooda. Spoznala sta se med snemanjem filma Daredevil, ko je Affleck še prijateljeval z Jennifer Lopez, a njuno razmerje se je že krhalo. Tri leta pozneje sta se Affleck in Garnerjeva na snemanju filma Elektra spet srečala. Zaljubila sta se in leta 2005 na plaži dahnila usodni da. Njuno ljubezen je okronalo rojstvo hčerke Violet.

Brad Pitt in Angelina Jolie že od vsega začetka trdita, da sta bila med snemanjem filma Gospod in gospa Smith le prijatelja. Mediji jima niso verjeli, in kot se je izkazalo, so imeli prav. Dokaj kmalu se je namreč pokazalo, da sta bila veliko več kot le dobra znanca. Razlog za laganje je imel v tistem času le Brad, ki je bil poročen z Jennifer Aniston. A vsi so vedeli, da je v zakonu nekaj narobe. Brad si je namreč zelo močno želel otrok, Anistonova, ki je bila takrat na vrhuncu svoje kariere, pa je želela z naraščajem še malo počakati. Angie si je tako s svojima dvema otrokoma z lahkoto utrla pot do Pittovega srca. Brad je kmalu za tem posvojil Maddoxa in Zaharo, skupaj pa sta posvojila še vietnamskega dečka in spočela lastno hčer, ki sta jo poimenovala Shiloh.

Na delovnem mestu se je pozneje zaljubila tudi prevarana Jennifer Aniston . Med snemanjem filma Greva narazen je njeno srce osvojil visokorasli Vince Vaughn . Ta ji je pomagal preboleti ločitev od Pitta, kar ju je zelo hitro zbližalo. Ljubezen žal ni dolgo trajala, a zvezdnika sta ostala dobra prijatelja.

Razvpiti britanski par Katie Price alias Jordan in Peter Andre se je spoznal v džungli. Oba sta namreč sodelovala v resničnostnem šovu I'm a Celebrity, Get Me Out of Here (Sem zvezda, spravite me od tod). Sprva sta bila prijatelja, a Peter se je zelo kmalu zagledal v prsato Katie. Nihče ni verjel, da bo njuna ljubezen uspešna, a kot kaže, so se zmotili. Parček se je dokaj hitro poročil in v javnosti delujeta zelo srečno. V kratkem času sta se jima rodila že dva otroka, deček in deklica.


Družina Affleck-Garner © Flynet/JLP

 
Britney Spears se je v svojega drugega moža zaljubila med snemanjem videospota. Kevin Federline je bil njen plesalec in njegovo miganje z boki Brit sprva ni očaralo. Prvič je Federlina namreč spoznala, ko je bila še zaljubljena v Justina Timberlaka. Ko sta se razšla, je Kevin zgrabil priložnost in pop princeski pokazal, da zna dobro "plesati" tudi med rjuhami, kar je Britney v nekem domačem videu, ki je prišel v javnost, neprestano poudarjala. To pa za dolgoročen zakon očitno ni bilo dovolj, saj se je par, ki ima dva otroka, letos ločil.

Igralec Kiefer Sutherland je bil prepričan, da je lepa Julia Roberts , ki jo je spoznal leta 1990, ko sta skupaj snemala film Flatliners, ženska, s katero želi osiveti. V ljubezen je bil tako prepričan, da jo je zaprosil za roko. Vse je bilo pripravljeno, a Julia je tik pred poroko spoznala, da ji srce bije za igralca Jasona Patricka.

Na delovnem mestu se je zaljubila tudi Claire Danes , ki je svojega britanskega ljubimca Hugha Dancyja spoznala med snemanjem filma Evening. Zanj je zapustila kolega Billyja Crudupa, ki ga je prav tako spoznala med delom.

Tudi Will Smith in Jada Pinkett veljata za sanjski par Hollywooda. Prvič sta se videla na avdiciji za serijo Princ z Bel Aira, kjer se je Jada potegovala za vlogo Willovega dekleta. Vloge ni dobila, ker je bila premajhna, a Willovo srce je drobna Jada osvojila v trenutku.

Courtney Cox in David Arquette © Flynet/JLP

 
Tudi seksi Jessica Alba se je zaljubila med delovnim časom. Srce ji je lani ukradel Cash Warren , asistent režiserja filma Fantastični štirje, v katerem je blestela tudi Jess.

Oskarjevka Charlize Theron je potrebovala le dva prizora, da je spoznala, da je Steward Townsted moški njenih sanj. Čeprav sta se med snemanjem filma Trapped leta 2001 redno srečevala tri mesece, pravita, da sta bila zanju "usodna prizora" , v katerih sta nastopila skupaj.

Ko je škotski igralec Ross McCall dobil vlogo v seriji Šepetalka duhov, si ni predstavljal, kakšna sreča ga je v resnici doletela. Tam se je namreč do ušes zaljubil v zvezdo serije Jennifer Love Hewitt , ki mu je naklonjenost vračala. "Pravijo, da mora biti tvoj partner tudi tvoj najboljši prijatelj. Ross je moj najboljši prijatelj. Z njim sem to doživela prvič," je nad svojim dragim navdušena Jen.

Amorjeva puščica je na delovnem mestu zadela tudi Sarah Michelle Gellar . Med snemanjem grozljivke Vem, kaj ste zakrivili lansko poletje leta 1997 je namreč spoznala svojega moža Freddieja Prinzea Jr. , s katerim se je poročila leta 2001 v Mehiki. Pozneje sta skupaj nastopila še v filmu Scooby-Doo in v seriji o izganjalki vampirjev Buffy.

Tudi Courtney Cox in David Arquette sta se spoznala med snemanjem grozljivke (Krik), in sicer leta 1996. Poročila sta se tri leta pozneje. Zvezdnika imata hčer Coco, katere botra je Jennifer Aniston, ki je s Courtney igrala v seriji Prijatelji.

Avstralec Heath Ledger in Američanka Michelle Williams bosta za vse večne čase hvaležna režiserju Angu Leeju, ki ju je najel za snemanje filma Gora Brokeback, v katerem sta igrala zakonca. Drug nad drugim sta bila navdušena že od samega začetka, zato sta si med snemanjem delila prikolico. Takoj po snemanju je Michelle odkrila, da je noseča, in leta 2005 se jima je rodila hči Matilda. Žal se je njuna ljubezenska zgodba že končala. Par je namreč sredi ločitvenega postopka.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.