Magazin > VIP
93 ogledov

Ljubezen namesto na seniku našla na FB

Esmeralda Rupnik TV3
Esmeralda Rupnik je lani v šovu Ljubezen na seniku ljubezen iskala neuspešno, zdaj pa jo je našla na Facebooku.

"Iskala in iskala sem, zdaj pa upam, da sem našla pravega," nam je zaupala sveže zaljubljena nekdanja udeleženka resničnostnega šova Ljubezen na seniku, Esmeralda Rupnik. Svojega novega moškega je spoznala prek Facebooka. "Facebook dela čudeže," je prepričana Esmeralda, ki so jo pri Ivici pritegnile predvsem njegove lepe oči, poleg tega pa ji je všeč tudi to, da je odkrit in pošten. "Do zdaj se mi še ni zlagal," se je pošalila.

Sprva sta si izmenjevala le sporočila, nato pa sta se tudi dobila. "Srečala sva se v Ljubljani in se imela zelo fajn. Potem sva si vsak dan pisala in se srečevala," nam je razkrila 48-letnica ter o svoji sveži romanci še dodala: "Ena vez se razvija, bomo pa videli, kaj in kako bo."

Esmeralda je bila sicer v šovu Ljubezen na seniku končna izbranka kmeta Florijana Žbogarja, vendar se med njima ni razvila ljubezen. Še vedno pa sta ohranila stike in se občasno slišita prek telefona.

Žal pa Esmeralda na službenem področju nima toliko sreče kot na ljubezenskem, saj je brez zaposlitve. "Težko je biti brez službe. Mama ima zelo majhno pokojnino, meni pa mesečno ostane le 50 evrov, nič več. Katastrofalno," nam je še potožila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.