Magazin > VIP
53265 ogledov

Kmetija: Ambrož delil žalostno družinsko zgodbo

ambož vahen kralj POP TV
Premagale so ga solze.

Ambrož Vahen Kralj je prekršil pravila Kmetije. Tekmovalci bi morali na posestvu najti kodo, ki odpre skrinjico, preizkušanje različnih kombinacij je bilo prepovedano. In ravno to je storil in uspel odpreti skrinjico. 

Ker je vedel, da je prekršil pravila, se ni veselil, ampak ga je začelo skrbeti, saj se ne želi zameriti svoji družini. "Ne bi mi bilo hudo, če bi imel imuniteto, verjetno pa bi me drugi malo grdo gledali, ampak glede na to, da se ne prepiram, povem svoje mnenje, bi mi nekateri morda privoščili nekateri pa ne. Živim za to našo družino, spoznaš nove prijatelje, res se razumemo. Morda pa je čas, da grem domov,“ je razmišljal in se ob tem spomnil na svojega brata. "Če bo kaj dobrega, mislim, da brat stoji za mano. Brat me je naučil, da sem to, kar sem sedaj. Se pravi … V življenju ne smeš popuščati niti za milimeter, ne oziraj se na mnenja drugih. Brat se ni nikoli oziral na to, kdo je kaj rekel. Močan je bil kot pes. Takšno srce, kot ga je imel brat … Odkar smo izgubili brata, smo se še bolj povezali. Mi trije smo ostali sami. Lahko, da ju bom kmalu videl, lahko pa, da tudi ne …“ je povedal 29-letni Šentjurčan. 

Strici iz ozadja so ga že zvečer potolažili. Ambroža niso vrgli iz šova, ampak je postal čuvaj skrinjice.

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:36 13.september 2021.

    Po teh resničnostnih šovih so sami taki tekmovalci najdejo, ki imajo neke hudo tregične zgodbe za sabo. Kaj to zato izpostavljajo, da na sočutje ljudi igrajo in si na ta način kupujejo glasove?