Magazin > VIP
401 ogledov

Ljubezen po domače: Bo zaradi tega pri Miranu ogenj v strehi?

miran šinkovec, marina petrič,  ljubezen po domače Voyo
Marina bo morala razumeti, da Miran ta šport zelo ljubi.

"Golf me navdušuje že od rane mladosti. Pri 20. letih sem se želel naučiti golfa, a takrat, pred 30 leti, ni bilo takšnih možnosti, kot so danes. Takrat to ni bilo finančno dostopno," je začel zgodbo o ljubezni do golfa Miran Šinovec iz šova Ljubezen po domače: "Doma sem sam igral na travniku za domačo hišo. Še celo sam sem si naredil palico iz lesa in sem 'tolkel' teniške žogice. Potem, kasneje, pa mi je prijatelj dal rabljene palice in žoge ter mi pokazal nekaj stvari."

Doda, da so ga kasneje prijatelji opazovali pri igri in ga nagovorili, da se prijavi tudi na golf turnirje: "Na njihovo pobudo sem se prijavil in nekaj turnirjev tudi zmagal."

Miran pravi, da njegova izbranka Marina, s katero sta se spoznala v poptevejevem šovu, ne kaže navdušenja nad golfom: "Ni tako navdušena nad tem, res ne."

Četudi Marina ni navdušena nad golfom, pa imata z Miranom veliko skupnega. Kot sta povedala v finalni oddaji, sta ustvarjena eden za drugega in skupaj rada 'zganjata' različne neumnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.