Magazin > VIP
26015 ogledov

Ljubezen po domače: "Če ne bi posegla po nožu, bi me zadavil“

joži lesiček, ljubezen po domače POP TV
Pretresljiva zgodba kandidatke šova Ljubezen po domače.

Letošnjo sezono šova Ljubezen po domače si bomo zagotovo zapomnili tudi po zabavni Joži Lesičak, ki se je prijavila za srce Franca Jarca – Johna

Čeprav je bilo v zadnji oddaji videti, kot bi ob Johnu tudi njeno srce poskočilo, pa temu ni tako. "Prijavila sem se iz radovednosti in za šalo. Rada se družim. Še drugo leto bi se prijavila, čudovito sem se imela. Če bi iskrica preskočila, pa ne bi rekla ne. To sem Johnu tudi povedala,“ je dejala za Žurnal24.

Na zmenku je sicer dala vse od sebe, a le zato, da bi konkurentki Anamariji prekrižala načrte. "O njej ne bi veliko razpravljala. Ne maram, da bi ven prišle kakšne grde besede, imam pa slabo mnenje o njej. Ona se je v šov prijavila iz koristoljubja. V Štanjelu, ko smo se spoznavali, je Franc omenil, da je njegova sestra nasprotovala prijavi v šov. Anamarija me je takrat vprašala, zakaj menim, da se je sestra tako odzvala. V šali sem ji rekla, da gre verjetno za premoženje. Glede na to, da nima otrok, bi sedaj ona vse podedovala, če najde ženo, pa žena. To je bila šala! 'Tukaj bom pa jaz red naredila,' pa je na to pripomnila Anamarija. En teden pred nami je šla k Johnu. Le zakaj? Grebatorstvo. Grebla pa se je za denar in ne Franca.“

"Naokoli sem hodila vsa črna“

Joži moškega ne išče. Z njimi ima namreč zelo slabe izkušnje. Njen mož jo je 13 let trpinčil. "Ko sva se spoznala, ni bilo ljubosumja, nato pa je postajal vse bolj ljubosumen. Trinajst let sem trpela. Vsemu sem se odpovedala - družbi, prijateljem. Odnos se je še poslabšal, ko je po rojstvu hčerke prišla svakinja in rekla možu: 'Ivek, tole pa ni tvoje.' Ker je imela hči najprej rdeče lase ... Sicer mu je na las podobna, tudi značajsko. Po meni ima le nohte. (smeh) Govorili so mi, da je imel ljubico, a tega sprva nisem verjela. Nato se je začelo pretepanje. Naokoli sem hodila vsa črna – od vrha do tal. Policija ga je devetkrat odpeljala na streznitev. Ko je žensko pripeljal domov, sva se stepla in jaz sem posegla po nožu in ga narahlo porezala. Zadavil bi me, če se ne bi branila. Nisem bila kaznovana, celo nekaj časa so me varovali. Nato je mož izginil na Hrvaško in od takrat imam mir. Sedaj je že pokojni. Za hčerko ni dal nikoli niti centa,“ nam je še zaupala. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.