Magazin > VIP
23283 ogledov

Ljubezen po domače: Drago razkril vse, takšno je bilo ozadje obiska Tatjane

Kakšna je resnica? Voyo
Šokirani?

V zadnjem predvajanem delu šova Ljubezen po domače smo bili mnogi presenečeni nad Dragovo potezo. Potem ko se je vrnil z romantičnega potovanja, kamor je povabil Mojco, se je odločil, da obišče Tatjano. Ta ni mogla verjeti svojim očem, ko ga je zagledala pred svojim pragom, je ostala brez besed. A njegov obisk ji je vlilo upanje.

"Dragotov prihod je eno veliko presenečenje za mene, ampak je prišel. To pomeni, da nekaj čuti do mene," je dejala Tatjana.

Zanimalo nas je, zakaj takšen nenavaden preobrat, zato smo poklicali Draga. Ta nam je razkril svojo resnico, ki pa je za mnoge veliko presenečenje.

"To je bila izključno produkcijska pogruntavščina, saj sem po slovesu od Mojce v Mariboru nasprotoval obisku Tatjane na tak način. Ni se mi zdelo fer, da bi potem, ko sem bil tri dni z Mojco, pol ure po slovesu od nje že objemal Tatjano," je za Žurnal24 razkril in pojasnil še: "Produkcija je imela vse to že splanirano vnaprej, od nakupa šopka, do tega - tako zame kot za Tatjano, nepričakovanega srečanja."

Ste presenečeni nad resnico?

Drago je bil naklonjen Tatjani, a obisk ni bilo njegovo maslo. | Avtor: Voyo Voyo

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.